Pildid: Aura keskus tervitas oma 5 miljonendat klienti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervituste, kingituste ja piraka 20-kilose tordiga võttis Aura keskus täna lõuna paiku vastu suure üllatuse osaliseks saanud 5 000 000. kliendi.

Ümmarguse kliendiarvu tõi keskusse kell 12.17 sisse astunud Rauno Siimann, kes märkas kohe fuajees torti, kuid suundus pahaaimamatult kassasse. Seal paluti tal basseini minekuga veidi oodata ning noormees juhatati laua juurde.

Seal õnnitlesid teda veekeskuse juhataja Kairit Matto ja Aura nõukogu esimees Raimond Tamm. Siimannile kingiti keskuse käterätik, kruus, 65-eurone kinkekaart ja kimp roose.

«Nüüd lähen küll põhja,» naljatas ta torditükki vastu võttes. Tartu Postimehele rääkis Siinmann, et käib Auras ujumas keskmiselt kaks-kolm korda nädalas. Tervisesport on kuulunud tema elurütmi juurde umbes kolm aastat. Selline vastuvõtt tuli talle väga suure üllatusena. «Arvan, et see emotsioon meenub mulle nüüd iga kord, kui Aurasse tulen,» lisas ta.

Pidupäevatordist said osa paljud teisedki veekeskuse külastajad.

Tartu linn avas Aura keskuse 2001. aasta 1. oktoobril. Mullu külastas keskust 359 391 inimest. Põhiliselt käiakse basseinis. Veekeskust külastab umbes viiendik kõigist klientidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles