Jõulumuusika festivali lõpetavad löökpillid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elleri kooli jõulumuusika festival lõpeb 22. detsembril kell 18 Tartu raekoja saalis löökpillimuusikaga. Marimba ja ksülofoni panevad kõlama Raivo Rebase löökpilliklassi õpilased Peeter Kallas, Brita Reinmann, Kaarel Adamson ning vilistlane Heigo Rosin Flaami kuninglikust konservatiooriumist.


Jõulumuusika festivaliga tegi Elleri kool tartlastele kauni muusikalise kingituse. Tosinajagu ilusaid kontserte, kus esinesid Elleri kooli noorteosakonna väikesed solistid, keskastme noored interpreedid, õpetajad ja kooli esinduskollektiivid: Eller Sümfoniett, Elleri kontsertkoor, lastekoor, akordioni- ja puhkpilliorkester, vahendas kooli teade.

Elleri kooli direktor Kadri leivategija leidis, et kontsertidel sai ta taaskord kinnitust sellele, et kooli õpilased on väga andekad. «Loomulikult on meil ka väga head õpetajad. Suurepärane tulemus,» rõõmustas Leivategija.

Kooli kontserdiosakonna juhataja Merle Kollim märkis, et festivali kava oli väga mitmekülgne, kuna kõik osakonnad olid esindatud. Lisaks veel kaasaegse kammermuusika klassi skype-kontsert ja kompositsiooniklassi õpilaste omaloomingu esitused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles