Tartus jõhkralt läbi pekstud mees paraneb (12)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht, kus reede õhtul huligaanitsenud noorukeid manitsenud mees langes peksmise ohvriks.
Koht, kus reede õhtul huligaanitsenud noorukeid manitsenud mees langes peksmise ohvriks. Foto: Risto Mets

Oma lapse ees Tartu kesklinnas läbipekstud 32-aastase Jaanuse tervis on juba parem. Rünnakut ennast mees aga mälukaotuse tõttu ei mäletagi.

Paistetus ja kerge peavalu hakkavad Jaanusel juba taanduma, kuid hulga suuremat muret tunneb ta selle pärast, missuguse jälje jätab reedel juhtunu tema kolmeaastasele pojale, vahendas ERRi uudisteportaal ERRi raadiouudiseid.

Täna käisid nad pojaga psühholoogi juures ning praegu paistab siiski, et ka poiss saab hakkama.

Ühtlasi tõdeb Jaanus, et ilma abivalmis inimeste kodanikujulguseta võinuks asjad nii tema kui ka poja jaoks minna palju halvemini, sestap saadab Jaanuse pere kõigi abistajate poole teele tänusõnad.

Politsei sai 4. märtsi õhtul kella 19.50 ajal väljakutse Tartusse Küüni tänavale. Esialgsetel andmetel paiskas üks noormees pikali Küüni tänaval Kesklinna keskuse ukse kõrval seisnud prügikasti. Seda pealt näinud Jaanus manitses prügikasti kallal vandaalitsenut, kuid sattus noormehe ja tema kaaslaste vägivaldse rünnaku alla. Peksmist nägi pealt ka mehe laps.

Peksmise täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustas Tartu politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb avaliku korra rasket rikkumist. Selles kriminaalasjas on kinni peetud kaks meest vanuses 20 ja 23. Neist üks peeti eile kinni Jõgeval, teine täna Tartus.

Kogutud tõendite alusel on neile alust esitada kahtlustus kuriteo toimepanemises. Lisaks sellele on tuvastatud isikute ring, kes viibisid vahejuhtumi ajal sündmuskohal ning nägid sündmust pealt. Kavas on nende inimeste ülekuulamine, samuti kogutakse lisatõendeid selleks, et selgitada välja igaühe roll aset leidnud sündmustes.

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles