Tiit Palu: teater pole sport, me ei saa seada ülesandeks auhindu

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Palu on Vanemuise draamajuht 1. augustist 2013.
Tiit Palu on Vanemuise draamajuht 1. augustist 2013. Foto: Sille Annuk

Märts on teatrikuu. Veebruari viimasel nädalal selgus, et Vanemuise draamajuhi ametis jätkab senine draamajuht. Eelmisel nädalal teatriaasta auhindade võimalike saajate väljakuulutamisel ei olnud sõnalavastuste hulgas meie linna suurimast ja vanimast teatrist midagi. Kõik see kokku andis põhjuse esitada küsimusi Vanemuise draamajuhile Tiit Palule.

Vanemuise draamatrupi liikmetest ja juhtkonna esindajatest koosnev nõukogu valis teid teie senisesse ametisse ka järgmiseks ametiajaks. Töölepingut pikendati 2,5 aasta võrra. Soovin õnne! Või peaksin soovima veel midagi või hoopis midagi muud?

Eks see on mõtlemise koht, mida tunda või soovida. Arvestades seda, et lähenevad olulised piduaastad – Eesti Vabariik 100, eestikeelne Tartu ülikool 100 (2019) ja Vanemuine 150 (2020) –, siis on 2,5 aastat väga lühike perspektiiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles