Hull Teadlane saab oma lauamängu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hullu Teadlase lauamängu idee autorid Külli Sari (vasakul) ja Kadi Karro loodavad, et tänu mängule eelis­­tavad koolilapsed nutiseadmete asemel koos perega mängides lõbusalt aega veeta.
Hullu Teadlase lauamängu idee autorid Külli Sari (vasakul) ja Kadi Karro loodavad, et tänu mängule eelis­­tavad koolilapsed nutiseadmete asemel koos perega mängides lõbusalt aega veeta. Foto: Margus Ansu

Tartu ülikooli muuseumis tegutsev Hull Teadlane on toomkiriku remondi ajaks end sisse seadnud tähetornis. Muuseum avatakse 1. mail ja selleks ajaks plaanivad kolm Tartu kunstikooli endist ja praegust õpilast müügile tuua Hullu Teadlase lauamängu.

Kunstikooli täiendkoolitusel osalenud Kadi Karro, Külli Sari ja Kristi Ruus said eelmisel kevadel valmis lauamängu, mis aga tootmisse ei jõudnud. See jäi neil pärast kursusel osalemist kripeldama ja nii otsustatigi kolmekesi luua oma väikeettevõte ja lauamäng mängijate ette tuua.

Tervele perele mõeldud mäng otsustati teha just Hullust Teadlasest, sest kunstikooli õpilased said teadlasega koolituse ajal tuttavaks ning tema seiklushimu ja mõttemaailm hakkas neile endalegi huvi pakkuma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles