Kolm Tartu kooli loobub töövihikute kasutamisest (5)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raatuse kooli õpilasesinduse juhtkonna liikmed Elis Beze (vasakult), Ronja Juurma ja Lisett Liiv ei oska plaanitava muudatuse suhtes veel kindlat seisukohta võtta, sest nad näevad töövihikute kasutamises nii plusse kui ka miinuseid.
Raatuse kooli õpilasesinduse juhtkonna liikmed Elis Beze (vasakult), Ronja Juurma ja Lisett Liiv ei oska plaanitava muudatuse suhtes veel kindlat seisukohta võtta, sest nad näevad töövihikute kasutamises nii plusse kui ka miinuseid. Foto: Margus Ansu

Kolm Tartu kooli astuvad julge sammu, loobudes sügisel kas täielikult või osaliselt töövihikutest.

Tartu Kivilinna koolis on juba õpetajaid, kes on töövihikutest loobunud ning leidnud ise neid asendavad õppevahendid. Uuel õppeaastal on loobujaid veelgi.

Kooli direktor Karin Lukk rääkis, et raha, mis oleks muidu kulunud töövihikute ostuks, saavad neist loobunud õpetajad kasutada õppekäikudeks ja sedasi õpilaste maailmapilti avardada. Lukk sõnas, et muudatusega soovitakse õpetamisviise mitmekesistada, nii et alternatiiv ei tohiks kindlasti olla ainult paljundatud töölehtede järgi õppimine.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles