Näitus viib karlovlaste pere teise maailma

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pereisa Raivo Valk ja kunstnik Kalli Kalde rääkisid Eharoosa maja ühe korteri kaheksasse ruumi üles pandud näitusest «Maasikamoos», seinale nende juurde on kinnitatud Aafrika savanni sarja maalid. Kokku on väljapanekus 20 pilti.
Pereisa Raivo Valk ja kunstnik Kalli Kalde rääkisid Eharoosa maja ühe korteri kaheksasse ruumi üles pandud näitusest «Maasikamoos», seinale nende juurde on kinnitatud Aafrika savanni sarja maalid. Kokku on väljapanekus 20 pilti. Foto: Sille Annuk

Suviti Varnja külas tegutsev Voronja galerii jätkab kevade ootel korternäituste sarja Tartus kolmanda väljapanekuga. Kalli Kalde maalide näitus «Maasikamoos» avatakse täna perekond Valgu korteris Eha 31–2.

«Ma arvan, et igasugune kultuurielu elavdamine teeb maailma paremaks, ja seda tahab kaudselt enamik inimesi,» ütles pereisa Raivo Valk. «Korternäituste sari on hea mõte, sest sageli jääb kunst galeriides natuke anonüümseks, aga siin tekib kunstiga lähedasem suhe, võimalus pildi sisse minna.»

Kalli Kalde maale oma kodus Eharoosa nime kandvas majas Karlovas nimetas Raivo Valk lihtsaks ja samas intrigeerivaks pääsuks teise maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles