Tartu ülikool pakub taas tasuta programmeerimise kursusi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Möödunud aastal lõpetas üle 1400 inimese TÜ arvutiteaduse instituudi vaba ligipääsuga e-kursuse «Programmeerimisest maalähedaselt». Nädala pärast on taas võimalik samal kursusel programmeerimisega tutvust teha.

Lisaks algab eeloleva kuu lõpus ka uus tasuta e-kursus «Programmeerimise alused», mis on juba mahukam.

Märtsi lõpus algavat kursust võib käsitleda kui «Programmeerimisest maalähedaselt» jätkukursust. Siiski ei ole sellel osalemiseks nõutud eelteadmisi ning registreeruda võib ka ilma eelmainitud kursust läbimata.

Programmeerimise avatud e-kursustega soovib ülikool tutvustada IT-eriala ka neile inimestele, kes seda eriala ülikooli õppima tulnud ei ole.

«Mõlemad kursused on hea võimalus inimestele proovida kätt programmeerimisega ning saada uue temaatika õppimise kogemus. Võimalik, et see annab aluse rohkemgi end selle valdkonnaga köita,» arvas Tartu ülikooli informaatikalektor Eno Tõnisson.

E-kursus «Programmeerimise alused» kestab kaheksa nädalat ning selle maht eeldab keskmiselt 78 tundi iseseisvat tööd.

TÜ arvutiteaduse instituudi tasuta programmeerimiskursustele registreerumine ja lisainfo http://programmeerimine.ut.ee/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles