Juuksurineiud tegid tublit tööd

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskuse õpilased, ilufestivalil Nevskie Berega osalenud Laura Suurmann (vasakult), modell Saskia Schütz, modell Kherli Mändre, Meelika Grigorjeva, modell Hanna Heinla ja Meriliis Rumvolt.
Tartu kutsehariduskeskuse õpilased, ilufestivalil Nevskie Berega osalenud Laura Suurmann (vasakult), modell Saskia Schütz, modell Kherli Mändre, Meelika Grigorjeva, modell Hanna Heinla ja Meriliis Rumvolt. Foto: Erakogu

Kutsehariduskeskuse kolm juuksuriõpilast võistlesid läinud nädalavahetusel esimest korda Peterburis ilufestivalil Nevskie Berega. Mõõduvõtmine oli suur proovilepanek ning enne sai palju tööd ja vaeva nähtud. Pingutus tõi kaasa edu.

Võistlusel osalesid Tartu kutsehariduskeskuse juuksuriõpilased Meelika Grigorjeva, Meriliis Rumvolt ja Laura Suurmann, kes võtsid mõõtu neljas kategoorias. Kahes saadi ka kõrgeid kohti.

Kategoorias «Naiste päevasoeng pikkadele juustele» jagati ligi sada võistlejat kahte alarühma. A- ja B-alarühmas saavutasid Meelika Grigorjeva ja Meriliis Rumvolt kolmanda koha. Laura Suurmann oli B-alarühmas neljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles