Tartu maratoni rada läheb üha paremaks (1)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõelised suusafanatid läksid 63 kilomeetri pikkusele rajale maratoni ärajäämisest hoolimata.
Tõelised suusafanatid läksid 63 kilomeetri pikkusele rajale maratoni ärajäämisest hoolimata. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ehkki populaarsest Tartu suusamaratonist tänavu asja ei saanud, oli Otepää ja Elva vaheline suusarada paiguti päris heas korras ka algselt välja kuulutatud maratonipäeval. Tänased suusaolud on aga lausa suurepärased.

Klubi Tartu Maraton teatab oma veebilehel, et rajameister sõitis maratoniraja traktoriga läbi enne vabariigi aastapäeva. Kümned ja kümned suusasõbrad otsustasidki veeta vabariigi aastapäeva suusarajal ning Postimehe toimetusele läkitatud info järgi on täna suusatamisvõimalused ideaalsed ning saadav emotsioon meeldejääv.

Eriti head suusaolud valitsevad Palu ja Peebu vahelisel rajalõigul, kuid rada on läbitav täies pikkuses.

Maratoniklubi kinnitusel tehakse nädalavahetuseks veel viimane värske jälg. Sellega on tänavuseks talveks maratoniraja hooldustööd lõppenud. Kui ka lund peaks lisanduma, siis täiendavaks rajahoolduseks klubil raha pole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles