Esitlusele tulevad Karlova ja Tammelinnaga seotud raamatud

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Karlova pruudid" esikaas.
"Karlova pruudid" esikaas. Foto: Repro

Tähe ja Eha tänava nurgal Barlova baaris tulevad laupäeval kell 15 huviliste ette kaks Tartust pärit autorit, klassiõed 8. keskkooli päevilt Merle Sild ja Aita Nurga. Nad tutvustavad oma hiljuti ilmunud raamatuid.

Merle Silla romaani «Karlova pruudid» peategelane Maaris Saugas peab kinnisvaraagendina tegema Karlovas raske valiku ja teatama tagastatud maja üürnikele, et neil tuleb oma senisest kodust lahkuda. Selle sõnumi peab ta edastama ka oma endisele äiale. Samas unistab ta oma kodust.

Merle Silla romaani Mytho kirjastuses toimetanud Aita Nurga on ise kirjutanud muinasjutu «Kungla kuningriik». See on samuti seotud Tartuga – saanud tõuke Aita Nurga lapsepõlvest, kui ta elas Tammelinnas Kungla tänavas.

Aita Nurga sõnul annab Barlovas toimuv esitlus hea võimaluse rääkida näiteks selliselgi teemal, kuivõrd mõjutab lapsepõlv ja kasvukeskkond kirjanikuteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles