Galerii: Västar, rüsa, hauskar ja männad

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mereaastat tähistada soovinud Mustvee raamatukogu tellis esmalt Anu Rauditsilt mereteemalise seinamaali. Selle juurde paigutasid raamatukoguhoidja Anu Ots (vasakul) ja direktor Laidi Zalekešina põneva väljapaneku vanadest kalapüügiriistadest.
Mereaastat tähistada soovinud Mustvee raamatukogu tellis esmalt Anu Rauditsilt mereteemalise seinamaali. Selle juurde paigutasid raamatukoguhoidja Anu Ots (vasakul) ja direktor Laidi Zalekešina põneva väljapaneku vanadest kalapüügiriistadest. Foto: Margus Ansu

Ehkki pärast jäälemineku keelu kehtestamist Peipsil on Mustveesse saabuvate harrastuskalastajate hordid kokku kuivanud, tasub kalastushuvilistel siiski linnakest külastada, sest kohalik raamatukogu avas näituse ajaloolistest kalapüügivahenditest.

«Nii palju võõraid mehi kui nüüd pole raamatukogus kunagi käinud,» tõdes Mustvee raamatukogu direktor Laidi Zalekešina.

Väljapanek avati paar nädalat tagasi ja tasapisi on info sellest kalastamishuviliste seas liikuma hakanud. Nii leiavadki kultuurikeskuse teisel korrusel avatud raamatukokku tee ka kaugemalt tulijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles