Kapitali maja vahetas omanikku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapitali maja Tartus Ülikooli 6A.
Kapitali maja Tartus Ülikooli 6A. Foto: Margus Ansu

EfTEN Kinnisvarafond müüs Tartu kesklinnas Ülikooli 6A asuva Kapitali ärimaja osaühingule Danfor. Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne, teatas EfTEN Capital AS fondijuht Viljar Arakas.

Arakase sõnul on Tartu vanalinnas asuva Ülikooli 6A ärimaja müük osa EfTEN Kinnisvarafondi strateegilisest plaanist loobuda väiksematest objektidest ja keskenduda suuremate investeeringute juhtimisele. Hoone kuulus ettevõttele alates 2011. aasta juunist. Ärimaja suurimateks rentnikeks on Danske Bank, Fortumo ja Fotoluks.

Ostjaks olnud Danfor OÜ esindaja Heiti Riisbergi sõnul on Ülikooli 6a näol tegu ühe väljapaistvama ärihoonega Tartus, mis tugevate ankurrentnike ning keskse asukohaga pakub investorile atraktiivset kapitalitootlust ka olukorras, kus aktsiaturgudel ja reaalmajanduses valitseb ebakindlus ning deposiitide ning võlakirjade tootlused lähenevad nullile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles