Otsinguil käib üha enam vabatahtlikke

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval kohtusid politseinikud ja ESTSARi vabatahtlikud Annelinna spordimaja ees, et enne 34-aastase Raigari otsingute alustamist infot vahetada ning taktikas kokku leppida. Tahe aidata midagi vastu ootamata eristabki ESTSARi paljudest teistest.
Teisipäeval kohtusid politseinikud ja ESTSARi vabatahtlikud Annelinna spordimaja ees, et enne 34-aastase Raigari otsingute alustamist infot vahetada ning taktikas kokku leppida. Tahe aidata midagi vastu ootamata eristabki ESTSARi paljudest teistest. Foto: Kristjan Teedema

Inimeste kadumisest rääkivates uudistes näeme üha sagedamini pildil ja videos otsinguid, millest võtavad osa täiesti tavalised inimesed.

Politsei kinnitusel on ühiskonnas tekkinud vabatahtlike rühmad, keda toob mundrikandjatele appi siiras tahe aidata, ning mingit tasu nad selle eest ei saa. Üsna uus nähtus on üle terve riigi tegutsev ESTSARi võrgustik, mille liikmed nimetavad end operatiivseks pääste- ja otsingugrupiks.

Jõe äärde otsima

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles