Tartu skvotterite majast leiti mehe surnukeha

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A.Haava tänaval asuv endise riigivanema Jaan Tõnissoni maja, kus elavad juba mõnda aega skvotterid.
A.Haava tänaval asuv endise riigivanema Jaan Tõnissoni maja, kus elavad juba mõnda aega skvotterid. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Anna Haava tänaval asuvast tuntud skvotterite pesapaigast leiti täna hommikul keskealise mehe surnukeha. Politsei teatel puudusid laibal vägivalla tunnused.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul teatati täna kell 12.30 politseile, et A.Haava 7 majast on leitud surnukeha. "Meile teatas noormees, et leidis sõbra surnuna. Teataja ütles, et teab ainult sõbra eesnime," ütles Peitel.

Esialgse info põhjal oli majas eile suurem pidu olnud, kus tarvitati ka kõvasti alkoholi. «Seltskond, kes pidutses, vaatas õhtul, et mees jäi magama. Hommikul leiti ta samas asendis,» vahendas Peitel politseile räägitut.

«Mehel oli alkoholiga probleeme olnud ka varem, sest politseipatrull on sama meest ka varem ülejoomise tõttu ära viinud,» lisas Peitel.

Politseile teadaolevalt oli mehe näol tegu poolakaga, kes saabus Tartusse eelmise aasta sügisel. «Mees oli öelnud, et tahtis Eesti talve näha,» lausus Peitel. «Sõprade väitel oli ta ka varem mitu korda sarnaselt tukkuma jäänud, aga seekord läks siis nii. Mingeid vägivallamärke tal ei olnud. Surma põhjuse peab selgitama lahkamine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles