FC Santose poisid võitsid turniiri Põltsamaal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Santos lipp.
FC Santos lipp. Foto: FC Santos

 
Pühapäeval, 12. detsembril toimus Põltsamaa Cup 1999 sündinutele ja noorematele, kus FC Santos Tartu võistkonnal õnnestus saavutada turniirivõit.

Treenerite Janar Sagimi ja Ricardo Moreira juhendamisel alistati oma alagrupis kõik vastased ning esikoht kindlustati finaalis tulemusega 3:1 FC Paide II võistkonna vastu.
 
Santos loositi ühte alagruppi FC Paide, Põltsamaa Sport II, FC Tartu ja JK Tammekaga ning nagu eeldada võis, kujunes just kohtumine põliste rivaalide Santose ja Tammeka vahel finalisti selgitamisel võtmemänguks. Seekord õnnestus Santosel «vanad sõbrad» hingestatud mänguga alistada, tulemuseks 3:0.


Raskeimaks kujunes hilisemate turniirivõitjate jaoks aga hoopis järgnenud kohtumine FC Tartuga – ehk jäädi pärast ihaldatud võitu loorberitele puhkama või mindi pisut mütsiga lööma – kui veel mõned minutit enne mängu lõppu leiti end kaotusseisust. Suuresti tänu hiljem võistkonna parimaks valitud Markuse Soometsale suudeti aga jõuvahekorrad siiski enda kasuks kallutada ja võtta 6:4 võit. Teistes alagrupimängudes alistati FC Paide ja Põltsamaa Sport II vastavalt 5:0 ja 9:1.
 
I koht alagrupis tagas Santosele otsepääsu finaali, kus oli vastaseks FC Paide II. Avavärava löömisega said tartlased suuremast närvipingest jagu ning nii kindlustatigi tulemusega 3:1 turniiri esikoht.
 
FC Santose võidukas koosseis Põltsamaal: Markus Soomets, Alvar Rämman, Oskar Meus, Urmet Pungar, Karl Rudolf Õigus, Taimo Juhanson, Kristjan Kattus, Kaspar Lätt, Herman Rull ja Robin Nõmmela.
 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles