Vaike Reemann aitab mõista vanade asjade suurt võlu (1)

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaike Reemann seisab Jüri lähedalt toodud kultusekivi kõrval ERMi näitusemajas, mille nüüdseks suletud püsinäituse kuraator ta oli. Presidendilt saab ta Valgetähe V klassi teenetemärgi.
Vaike Reemann seisab Jüri lähedalt toodud kultusekivi kõrval ERMi näitusemajas, mille nüüdseks suletud püsinäituse kuraator ta oli. Presidendilt saab ta Valgetähe V klassi teenetemärgi. Foto: Kristjan Teedema

Üle 30 aasta Eesti Rahva Muuseumis töötanud Vaike Reemann pälvis Valgetähe teenetemärgi töö eest rahvakultuuri kogumisel, säilitamisel, uurimisel ja õpetamisel.

Mis on hoidnud teid aastakümneid Eesti Rahva Muuseumi juures ihu ja hingega?

Mulle meeldib. See on väga loominguline töökoht, mis on andnud võimaluse teha erinevaid asju: käia välitöödel ja koguda materjale, teha näitusi, koolitusi, õppetööd. See on pärandirikkus, mis on siin muuseumis ja millega saab mängida toredaid loomingulisi mänge, et pärandit põlvest põlve edasi kedrata. Mida paremat saaks veel öelda, see on õnne valem, et tule hea meelega tööle ja mine hea meelega koju.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles