Tennisistid selgitavad Tartu meistrid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu meistrivõistluste direktor Egert Ivask püüab turniiri korraldust ja taset igal aastal aina kõrgemale tõsta.
Tartu meistrivõistluste direktor Egert Ivask püüab turniiri korraldust ja taset igal aastal aina kõrgemale tõsta. Foto: Margus Ansu

Tähtvere tennisekeskuses peetakse eeloleval nädalavahetusel tennise Tartu lahtised meistrivõistlused, millest võtavad osa ka Eesti noored tennisetipud Armand Levandi ja Kenneth Raisma.

Tähtvere tennisekeskuse juhataja ja Tartu meistrivõistluste direktor Egert Ivask ütles, et erinevalt varasematest aastatest otsustati võistlus tuua seekord sisehooaja lõpust hooaja keskele. Viimased viis aastat on Tartu meistrivõistlused alanud suurel reedel.

«Paljud meie tippmängijad hakkavad sellel ajal juba valmistuma välihooajaks ja on sõitnud  välismaale liivaväljakutele harjutama. Ka graafiku mõttes toimus meie turniir peale Eesti karikavõistlusi, mis pole tegelikult loogiline,» põhjendas Ivask.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles