Plekimõlkijad tegid sääred

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Tartu politsei palub abi mitme avarii pealtnägijailt, kelle ütlused võiksid viia liiklusõnnetuste põhjustajaini.


Lõuna prefektuuri kinnitusel sõideti 10. detsembri hommikul kella 8 paiku Tartus Salme tänaval otsa seal parkinud valget värvi sõiduautole Volkswagen Transporter Kombi. Tunnistaja sõnul oli otsasõitjaks naisterahvas sõiduauto Opel roolis, mille registreerimisnumbris võisid olla tähed MJ ja numbrid 151. Avarii põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Samal päeval sai politsei teate, et ajavahemikus 9. detsember kell 21.00 kuni 10. detsember kell 7 on Tähe tänaval otsa sõidetud seal parkinud sinist värvi sõiduautole Subaru Impreza. Esialgsetel andmetel on sõiduautole otsa sõitnud lumesahk, mis lahkus sündmuskohalt.

Laupäeval, 11. detsembril teatati politseile, et Tartus Pallaste puiesteel on maja ees seisnud lillat värvi sõiduautole Ford Escort otsa sõidetud. Õnnetuse põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

Kella 16.30 paiku laupäeval liikus sõiduauto Audi 100 Ülenurme vallas suunaga Elva poole. Ühel hetkel veeres sõiduki esiotsa vastu rehv Chengshan 155/80 R13 ühes veljega ning tekitas sõidukile vigastusi. Sõiduk, millelt varurehv maha kukkus ja Audile vigastusi põhjustas, sõitis edasi.

12. detsembril kella 21.30 paiku teatati politseile, et Tartust Kabina suunas sõitis teelt välja tumesinist värvi sõiduauto Audi, vältimaks kokkupõrget vastutulnud sõidukiga BMW, mis kaldus kurvis vastassuunavööndisse.

Esmaspäeva õhtul kella 19 paiku teatati politseile, et Tartus Struwe tänaval on otsa sõidetud metallväravale.

Teisipäeva hommikul saabus teade, et Tartus Vaksali tänaval parkinud halli värvi sõiduautole Opel Vectra on otsa sõidetud ning lõhutud selle küljepeegel.

Kõigil, kel on infot kirjeldatud juhtumite kohta, palutakse võtta ühendust politseiga telefoninumbritel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles