Lugeja kiri: Ragn-Sells norib klientidelt raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elan üksi maal eramajas. Vanast ajast, kui meid siin rohkem oli, jäi mulle suur prügikast, mida ma kuidagi täita ei suuda. Mul tekib prügi minimaalselt. Kõik, mis põleb, läheb ahju ja kõik, mis kõduneb, läheb aiamaale. Ka pakendatud kaupa tarbin vähe.


Kohalik vald ja Ragn-Sells otsustasid ka eramajade prügikaste sundkorras iga 28 päe­va järel tühjendada ega taha kuuldagi, et prügi ei ole. Kas pean prügi tootma hakkama?

Tegelikult pole neil sellest midagi, et prügi ei ole. See on neile ükskõik, küll aga peab neile raha laekuma, novembris koguni kaks korda, nii et käputäie prügi eest oleksin pidanud kuus ligi 200 krooni maksma.

Tundub, et mind peetakse mõistuseta olendiks. Seda ma ei ole. Olen korduvalt valla poole pöördunud ja palunud see asi kuidagi lahendada, kuid asjatult. Soovitatakse osta väiksem prügikast. Mul pole neid tuhandeid kuskilt võtta ja nii väikest prügikasti, mille ma 28 päevaga täis saaksin, pole olemaski.

Paistab, et abi pole kuskilt oodata. Pean ennast ise aitama. Mingil juhul ei hakka ma tühja prügikasti eest maksma. Kui kasti täis saan, siis maksan. Ükski seadus ei saa mind karistada selle eest, et mul prügi nii vähe tekib. Paneb imestama, et Ragn-Sells võib nii madalale laskuda, et hakkab klientidelt mitte millegi eest raha norima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles