Voronja galerii viib kunsti kodudesse

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Toomere ja Maarja alias toidublogija Maria Aleksandrovna kodu seintel on Anna Hõbemäe maalid, samuti 
Kairo teosed (pildil). Laual on kodukohviku suupisteid ja muu hulgas peedimoos.
Taavi Toomere ja Maarja alias toidublogija Maria Aleksandrovna kodu seintel on Anna Hõbemäe maalid, samuti Kairo teosed (pildil). Laual on kodukohviku suupisteid ja muu hulgas peedimoos. Foto: Sille Annuk

Kunst ei ole ainult see  osa kunstnike loomingust, mida saab vaadata muuseu-mi või näitusemaja saalides. Kunst on ka need pildid,  mida riputatakse kodudes seinale. Just seda peab silmas Voronja galerii täna algav korterinäituste sari.

Tartu Peetri kiriku lähedal kahekorruselises noore pere majas Peetri 66 avatakse täna õhtul noorte kunstnike Anna Hõbemäe ja Kairo maalide näitus. Voronja galeristid Kaili Kask ja Raul Oreškin on esikusse-trepikotta ja kahte tuppa üles seadnud 16 maali.

Pererahvas peab au sees ka muid kunste. Nii näiteks mängib Taavi Toomere avamisele tulnud kunstihuvilistele kitarri. Tema kallis kaasa kummardab aga kokakunsti ja peab Maria Aleksandrovna nime all toidu-blogi ning avab näituse lahtioleku päevadeks kodukohviku Küllusesarv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles