Sotsiaaldemokraatide Tartu- ja Jõgevamaa esinumber on Jaan Õunapuu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine regionaalminister Jaan Õunapuu..
Endine regionaalminister Jaan Õunapuu.. Foto: Peeter Langovits.

Reedel koos olnud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tartumaa ja Jõgevamaa piirkonnaorganisatsioonide koosolek otsustas, et erakonna esinumber riigikogu valimistel on riigikogu liige ja endine regionaalminister Jaan Õunapuu.

«Tartu- ja Jõgevamaa vajab sarnaselt ülejäänud maapiirkondadega juurde töökohti, head bussiühendust keskustega ja korralikke ühendusteid. Praeguse poliitika jätkudes ääremaastub Eesti veel kiiremini - seda tunnetades toetab sotsiaaldemokraate kindlasti väga arvestatav hulk inimesi,» ütles Jaan Õunapuu.

Tartu- ja Jõgevamaa valimisringkonnas on sotsiaaldemokraatide nimekirjas teisel kohal Saare vallavanem Jüri Morozov ja kolmandal kohal Mustvee vallavolikogu liige Mati Kepp.

Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas toimub kandidaatide nimekirja koostamine piirkonnaorganisatsioonides, kus valitakse kandidaatide järjestus. Kandidaatide üldnimekirja kinnitab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimiskogu 16. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles