Arvamusfestivali ideekorje lõpeb pühapäeval

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvamusfestival

Kuni 31. jaanuarini saab igaüks pakkuda arvamusfestivalile välja oma aruteluteema, mida oodatakse koduleheküljele arvamusfestival.ee/ideekorje.

Arvamusfestivali programmijuhi Maiu Lauringu sõnul töötatakse kõik pakutud ideed läbi veebruaris ning huvilistega võetakse ühendust märtsikuu jooksul.

«Arvamusfestival on avatud kõikidele teemadele, mis tunduvad Eesti inimestele, organisatsioonidele või kogu ühiskonnale olulised. Loodame, et varasemast rohkem laekub arutelude ideid piiritagustel teemadel, kuna maailmas toimuv mõjutab Eestit oluliselt,» sõnas festivali programmijuht Maiu Lauring.

Oma ideed esitades tasub ta sõnul lahti seletada teema vajalikkus ja võimalikud küsimused, mille üle diskuteerida. Idee esitajalt eeldatakse valmisolekut ka arutelu ellu viia ja teiste ideede esitajatega koostööd teha. Julgustavat tuge arutelu ettevalmistamisel ning nii sisulist kui tehnilist abi pakub festivali korraldustiim.

Teema läbimõtlemisel tasub lugeda arvamusfestivali sisutiimi endise juhi Margo Loori blogipostitust.

Arvamusfestival leiab tänavu aset 12. kuni 13. augustini ning see on juba neljas mõttevahetuskoht Eesti ühiskonnale. Lisainfot leiab veebikodust: www.arvamusfestival.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles