Vooremäe valgustus valmib jõuludeks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Suusaklubi talgud Vooremäel selle aasta septembris (pildil SA Eesti Terviserajad juhataja Jaanus Pulles).
Tartu Suusaklubi talgud Vooremäel selle aasta septembris (pildil SA Eesti Terviserajad juhataja Jaanus Pulles). Foto: Margus Ansu / Postimees

SA Eesti Terviserajad juht Jaanus Pulles kinnitas Tartu Postimehele, et Vooremäe suusaradadele valgustuse ehitamine käib täie hooga.

«Eesti Energia tellimusel on alajaama koht ja kaabeldus valmis, alajaam on veel tehases töös, see tõstetakse kompleksselt paika,» kirjeldas ta. «Kõik valgustuspostid on püsti ja umbes kaks kolmandikku kaablist on maa all juba paigas, viimase kolmandiku kallal töö käib.»

Käib ka laternate paigaldamine postide otsa. Pullese sõnul saab plaani kohaselt jõuludeks valgustuse 4,2 kilomeetrit rajast, lisaks kelgunõlv koos prožektorimastiga.

«Ehitus mõnevõrra segab praegu suusatamist, kuna ehitame ju samadel radadel,» möönis Pulles, «aga kõik rajapõhjad on alla sõidetud, lumi on kinni. Kolmekilomeetrisel lasteringil, usun, saame üsna varsti ka suusajälje sisse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles