Kliinikum laiendab külastuspiirangut

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikum.
Tartu Ülikooli Kliinikum. Foto: Kristjan Teedema

Gripi ja ülemiste hingamisteede viirushaiguste üha suurem levik on Tartu Ülikooli Kliinikumis külastuspiirangut laiendanud.

Kui seni puudutas see hematoloogia ja luuüdi transplantatsiooni osakonda ehk L. Puusepa 8 H-korpuse kuuendat korrust, siis alates 29. jaanuarist  kehtib külastuspiirang ka ortopeedia osakonnas, see asub H-korpuse esimesel korrusel. Samuti uroloogia osakonnas, mis asub A-korpuse viiendal korrusel ning statsionaarses õendusabi osakonnas, mis paikneb L. Puusepa 6 majas.

Tartu Ülikooli Kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael ütles, et neis osakondades ravil viibivaid patsiente palub kliinikum kõrgenenud nakkusohu tõttu praegu mitte külastada, et vähendada nii patsientide kui personali nakatumisohtu.

Kliinikumi infektsioonikontrolliteenistus jälgib pidevalt epidemioloogilist olukorda ja kui haigestumine väheneb või tõuseb, siis külastuspiirangu tühistamisest või laiendamisest antakse avalikkusele teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles