Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Pildid: «Maitsev Tartu» ootab gurmaane

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kaspar Koort
Copy

Dorpati konverentsikeskuses avati tänavune maitseelamuste kampaania «Maitsev Tartu», milles osaleb 14 restorani. Veebruaris pakutakse neis lisaks tavamenüüle uudseid toiduelamusi ja töötatakse välja soodushinnaga erimenüü. 

Avamisüritusel tutvustati kampaanias osalevate restoranide peakokki, kes pakkusid koha peal suupisteid, mis on inspireeritud selleaastastest erimenüüdest. 

Kõigis kampaaniaga liitunud restoranides saab 1.-28. veebruarini lisaks tavamenüüle nautida ka 19 eurot maksvat kolmekäigulist erimenüüd. Toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult suures osas kohalikku toorainet.

Projektis osalevad järgmised Tartu söögikohad: Atlantis, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Entri, Gustav Gastro Cafe, Meat Market, Pierre, Polpo, Püssirohukelder, Spargel, Umbroht ja Werner.

Märksõnad

Tagasi üles