Haigla peaukse ees Lunini tänaval muutus parkimine tasuliseks

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarjamõisas haiglaravil viibivaid patsiente haiguste suure leviku tõttu külastada ei saa.
Maarjamõisas haiglaravil viibivaid patsiente haiguste suure leviku tõttu külastada ei saa. Foto: Kristjan Teedema

Maarjamõisa haigla Lunini tänava poolse peasissekäigu lähedale jäävad parkimiskohad on nüüd tasulised. See tähendab, et parkijail ei tohiks parkimise algusaeg märkimata ununeda, aga nagu ikka – esimene tund on tasuta.

Parkimine on tasuline kõigil nädalapäevadel kell 6 kuni 18. Üks tund parkimist maksab 60 senti ja ööpäev viis eurot.

Samasugune kord on ka Puusepa 6 avatud õendushooldusmaja ees parkimisplatsil.

Kliinikumi avalike suhete juht Kristi Tael selgitas, et niisugune kord tagab selle, et haiglate peauste vahetus läheduses jätkuks parkimiskohti, kuna tasulise ala puhul ei pargita neid kohti juba hommikul vara terveks päevaks kinni. «Nüüd jääb patsientidele, kel on liikumine raske, alles võimalus autoga peaukse kõrvale siiski sõita ja seal väljuda,» ütles ta.

Ta täpsustas, et Lunini tänava suurel parkimisplatsil, mis jääb Maarjamõisa uue peasissekäigu vastu üle tee, saavad kõik parkida tasuta. Ka võib tasuta parkida Puusepa 6 asuva õendushooldusmaja taga.

Lõpuks – Maarjamõisa haigla Lunini tänava äärde jääva peasissepääsu juures on kuus invakohta ja neil parkimine on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles