Tartu ootab linlaste vihjeid tublimate lumekoristajate kohta

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulailm Tartus.
Sulailm Tartus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu linnavalitsus kutsub tartlasi üles teatama majadest, mille ees olev puhastusala on talveperioodil pidevalt eeskujulikult korras.

Tublidest linlastest saab teada anda kuni 31. jaanuarini ja teatada võib nii eramajast, ühistust kui ka ametiasutusest. Sajale kõige hoolsamale majaomanikule kingib linn Fiskarsi käsisaha, teatas Tartu linnavalitsus.

Linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak rääkis, et pärast kahte lumevaesemat talve on taas korralikult lund sadanud ja seetõttu soovib linn tänada ja innustada tublimaid majaomanikke, kes on kõnniteed kenasti lumevabad hoidnud.

«Pool talve on ees ja lumekoristusvahendeid läheb hoolsatel koristajatel kindlasti veel vaja, püüame ka linna poolt anda endast parima, et tänavad oleksid liigeldavad ja ohutud,» ütles Haak.

Linnavalitsus juhib ka tähelepanu, et praeguste sulailmadega tuleks kõnniteed võimalikult puhtaks lükata ja neid liivatada, et vältida ohtlikku libedust.

Tartu tublimaid lumekoristajaid on tänatud ka aastatel 2007, 2010, 2011, 2012 ja 2013.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles