Vihm teeb maratonirajal hävitustööd

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni rajal Hellenurme teeninduspunkti juures turritasid eile keskpäeval sulalumest kõrretüükad ja suusarada oli mullasegune.
Tartu maratoni rajal Hellenurme teeninduspunkti juures turritasid eile keskpäeval sulalumest kõrretüükad ja suusarada oli mullasegune. Foto: Margus Ansu

Eilseks oli end Tartu  maratoni põhisõitudele kirja pannud 4444 suusasõpra, kellele veel esmaspäeval  tegi rõõmu teade, et rada on hooaja parimas seisundis, kuid nüüd lubavad ilma-  ennustused nädala jagu sulailma ja sekka vihmasadusid.

«Ilmamuutus meile muidugi rõõmu ei tee, need ideaalile lähenenud olud saavad kannatada, aga praegu siiski on peaaegu neli nädalat maratonini aega,» sõnas võistluse direktor Indrek Kelk.

Tartu maratoni põhisõidud on plaanis pidada 21. veebruaril, mil on kavas 63 ja 31 kilomeetri start. Nädal varem on kava järgi Tartu teatemaraton ja avatud raja sõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles