Lopp lendas, libedus tahtis niita

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otse linnasüdames voolas sulavesi laia jõena. Autode rataste alt lendas seda kõikjale, ka kõnniteedele.
Otse linnasüdames voolas sulavesi laia jõena. Autode rataste alt lendas seda kõikjale, ka kõnniteedele. Foto: Kristjan Teedema

Riia tänaval voolas vesi ojadena, justkui oleks kevad  kätte jõudnud, jalakäijail oli tegu libedatel kõnniteedel  püsti püsimisega, rääkimata nende läbi vettinud jalanõudest. Eile sulale pöördunud ilm ja ootamatu vihmasadu muutis linnas liikumise katsumuseks ja tõi kõvasti tööd Tartu tänavapuhastajatele.

Päev otsa otsisid linnapuhastajad kinni külmunud restkaeve, et vee alla mattunud teid ja tänavaid veidigi kuivemaks saada. Nüüd tuleb kibekiirelt tegutseda, et tänavad sulalumest puhtaks saada.

«Praegu on kriitiline, et sulailmaga saaks teeruumi võimalikult puhtaks ja laiemaks, sest kui lumi ära külmub, on olukord päris karm,» rääkis Tartu linnamajanduse osakonna linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeorg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles