Taas stardib suusabuss Munamäele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspressbuss viib huvilised Väiksele Munamäele talverõõme nautima.
Ekspressbuss viib huvilised Väiksele Munamäele talverõõme nautima. Foto: Priit Tammemägi

Tänasest alustab taas sõite Munaka Express, mis viib mäesuusahuvilised Tartust Lõunakeskuse juurest ja Vanemuise parklast Väikese Munamäe suusakeskusse.

Otepää vallavalitsuse teatel on esimene väljasõit 26. jaanuaril kell 17 Lõunakeskuse juurest ja kell 17.15 Vanemuise alumisest parklast.

Väikese Munamäe suusakeskuse juhataja Priit Tammemägi ütles, et mullu oli suusabuss väga populaarne. Sellega sõitis hooaja vältel ligi 500 inimest. «Jätkame traditsioone, anname noortele võimaluse välja tulla virtuaalmaailmast,» sõnas Priit Tammemägi pressiesindaja vahendusel.

Ka tänavu on Munaka Express suusakeskuse külastajatele tasuta. Bussis on 50 kohta. Reisile pääsemiseks tuleb Väikese Munamäe suusakeskuse kodulehel ennast registreerida.

Buss väljub igal teisipäeval ja neljapäeval, kuniks lund ja reisijaid jätkub. Pärast tööd tulijatele on tehtud ka tavapärasest natuke soodsam pilet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles