Playtechi eksjuht loob uue IT-keskuse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva maanteel asuvas endises PRIA hoones hakkaksid külg külje kõrval tegutsema nii IT-ettevõtted, ettevõtluse tugistruktuurid kui ka interaktiivne Lõuna-Eesti ettevõtluse demokeskus.
Narva maanteel asuvas endises PRIA hoones hakkaksid külg külje kõrval tegutsema nii IT-ettevõtted, ettevõtluse tugistruktuurid kui ka interaktiivne Lõuna-Eesti ettevõtluse demokeskus. Foto: Kristjan Teedema

Raekoja platsi nurgal Garage48 Hub Tartu käima lükanud Rein Lemberpuu koondab IT- ja idufirmasid ka vanasse PRIA majja, mille ta ostis möödunud aasta sügisel.

«Põhimõtteliselt tekkisid meil juba raeplatsi maja käimalükkamisel sellised huvilised, kes sinna enam ei mahtunud ja siis mõtlesimegi, kuidas seda olukorda lahendada. Kuna variant oli olemas, tundus see loogiline,» rääkis Playtechi endise juhina tuntud Lemberpuu.

Lemberpuu sõnul ei ole Hub Tartu veel täielikult täis, aga näiteks suurematele ettevõtetele neil ruume pakkuda enam ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles