Elva autasustas parimaid sportlasi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Reedel autasustati Elva gümnaasiumi aulas Elva 2015 aasta linna parimaid sportlasi. Auhinna ja Elva linna šokolaadi heade sportlike tulemuste eest möödunud aastal said viieteistkümne spordiala parimad sportlased ja nende treenerid.

Spordielu edendaja tänumeene said kooli kehalise kasvatuse õpetajad, lasteaedade liikumisõpetajad ja Elva jooksusarja korraldaja Priit Simson ning Verevi järve uisuväljaku «peasüüdlane» ja aktiivne spordihing Margus Malkus.

Linna parimad sportlased üldarvestuses: parim neiu Getriin Marii Lessing (ujumine, triatlon), parim noormees Kristjan Joosep (kergejõustik), parim juunior Kristjan Ilves (kahevõistlus), parim naine Katrin Zaitseva (ujumine), parim mees Roland Lessing (laskesuusatamine), parim veteran Mare Külv (kergejõustik) ja parim võistkond Elva Laskespordiklubi püssilaskurite naiskond.

Tänukarikad anti üle ka linna spordiürituste toetajatele ja koostööpartneritele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles