Dorpat Spa pakub rühmatreeninguid

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilinäide pilatese tunnist. Foto ei ole tehtud uues tervisekliinikus.
Stiilinäide pilatese tunnist. Foto ei ole tehtud uues tervisekliinikus. Foto: Stanislav Moshkov

Dorpat Spa on avanud Tartu südames tervisekliiniku, kus lisaks füsioteraapia-, sotsiaalse- ja tööalase rehabilitatsiooni teenustele pakutakse  rühmatreeninguid.

Turundus- ja müügijuht Sirle Prangel ütles, et rühmatreeningute tutvustuspäev leiab aset laupäeval, 23. jaanuaril kell 11-13 ning näidistunnid on kõigile tasuta. Kell 11 algab seljapilatese tund, kell 11.30 seljatreeningu ning kella 12 kuni 13 joogatund.

Rühmatreeningud algavad 25. jaanuarist ning ajakava on leitav Dorpat  SPA koduleheküljelt. Rühmatreeningutesse eelregistreerimine ei ole vajalik.

Sirle Prangel lisas, et rühmatreeningud on suunatud kõigile, kes soovivad säilitada või parandada oma kehalist võimekust. «Hinnanguliselt 84 kuni 90 protsenti inimestest on kogenud alaseljavalu,» rääkis ta. «see mure on meestel ja naistel võrdne, seetõttu on oluline õppida end hoidma. Kõik meie treenerid on füsioterapeudid.»

Dorpat Tervis on 10 aastat tegutsenud ning tema põhitegevusalad on spa-, rehabilitatsiooni- ja taastusraviteenused. Tervise taastamise ja lõõgastumise võimalustele lisaks pakutakse maniküüri, pediküüri ning kosmeetiku teenust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles