Salaja sahtlisse kirjutatud luule tuli avalikuks

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorima rühma võitja, Luunja keskkooli õpilase Melissa Loki (paremalt) esitusele andis punkte publik. Žüriiliikmete Mari Liis Müürsepa, Jaan Malini ja Ädu Neemre ülesanne oli võimalike erimeelsuste lahendamine.
Noorima rühma võitja, Luunja keskkooli õpilase Melissa Loki (paremalt) esitusele andis punkte publik. Žüriiliikmete Mari Liis Müürsepa, Jaan Malini ja Ädu Neemre ülesanne oli võimalike erimeelsuste lahendamine. Foto: Kristjan Teedema

«Kuidas sinul luuletused tulevad?» kõlas küsimus enne võistlust jutusumina seest. «Ma vaatan kuskile kaugusse ja siis tean täpselt, mida kirjutada,» vastas teine. Sellised mõtted tekkisid noortel veel enne Luuleprõmmu võistluse algust eile pärastlõunal. Oli tunda nii ärevust, enesekindlust kui ka hirmu.

Juba kõige nooremate luuletusi kuulates tekkis kahtlus, kas tõesti on luuletused laste endi välja mõeldud. Nii mitmestki teosest kõlas tarkusi, mida puistavad tavaliselt vanemad inimesed.

Teemadest olid esindatud perekond, loodus ja loomad, aga ka lotovõit, halloween ja hambaarstid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles