Pildid: Otepää talveparki ehitati teadusiglu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää talveparki ehitati ehtsast lumest teadusiglu.
Otepää talveparki ehitati ehtsast lumest teadusiglu. Foto: Ilmo Tamm

Otepää Winterplace ja Ahhaa teaduskeskus toovad tänavu teaduse ka talverõõmudesse. Eilsest on osake teaduskeskusest Otepää Winterplace´is, sest talveparki ehitati ehtsast lumest eskimo lumeonn.

Otepää Winterplace´i juhataja Siim Kalda sõnul käis iglu ehitamine terve nädala ning sellesarnast ei ole Baltimaades enne nähtud.

Ahhaa teadusiglus saab mänguliselt tutvuda teaduse ja tehnoloogiaga, ise katsetades ja avastades. Kasutada on nii plasmapallid, tähepusled, kaleidoskoop, laserlaud kui ka interaktiivne lumekast.

«Maailma esimene teadusiglu on kindlasti avastamist väärt atraktsioon meie pargis, kusjuures Ahhaa teadusiglus avastamine on täiesti tasuta,» märkis Otepää Winterplace´i müügi- ja turundusjuht Triin Kalda.

Otepää Winterplace on talvepark, mis pakub aktiivset vaba aja veetmise võimalust kogu perele Otepää kesklinnas Linnamäe orus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles