Tartu ei plaani uusi alkoholipiiranguid

, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Postimees korraldas kuuajase vahega kaks testostlemist, et uurida, kas alaealised saavad osta alkohoolseid jooke. 8. oktoobril ja 2. novembril ilmunud artiklitest selgus, et esimesel korral müüsid alaealistele kraadiga jooki 14 poest üheksa, teisel korral kuuest poest kolm, viimastes sedapuhku juba teist korda.
Tartu Postimees korraldas kuuajase vahega kaks testostlemist, et uurida, kas alaealised saavad osta alkohoolseid jooke. 8. oktoobril ja 2. novembril ilmunud artiklitest selgus, et esimesel korral müüsid alaealistele kraadiga jooki 14 poest üheksa, teisel korral kuuest poest kolm, viimastes sedapuhku juba teist korda. Foto: Kristjan Teedema

Linnavolinikud tunnistavad, et alkoholi tarbimise kultuur jätab Tartus soovida, kuid ei poolda vägijookide müügile kohalike lisapiirangute kehtestamist.

Lisapiirangute küsimus tõusis päevakorrale, kui tervise arengu instituudi tervise edendamise osakonna esindajad tutvustasid eelmisel nädalal linnavolikogu haridus- ja sotsiaalkomisjonile võimalusi rakendada alkoholipoliitikat kohalikul tasandil.

Tervise edendamise osakonna vanemspetsialist Triinu Toobal ütles, et volikogu liikmed tunnistasid, et Tartul on selles valdkonnas probleeme, ning olid ettepanekute suhtes avatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles