Koolipoisi ründamine ei leidnud kinnitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu politseimaja.
Tartu politseimaja. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäeval sotsiaalmeedias levinud info, nagu oleks tumedanahaline noormees rünnanud Miina Härma gümnaasiumi juures bussipeatuses noaga 10-aastast koolipoissi, osutus siiski valeks.

Poilitsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul käisid täna juhtumi kohta ütlusi andmas koolipoiss ja tema ema. Peiteli sõnul selgus ütlustest, et koolipoiss oli vahejuhtumi ajal seisnud bussipeatuses asuva kioski juures ning tahtis sealt midagi osta.

«Samal ajal möödusid temast suuremad poisid, kellest üks oli pisut tõmmum. Viimane oli vehkinud kätega ja tema käes oli midagi teravat. Kogemata riivas noormees ka koolipoisi jopet, millele tekkis umbes kolme sentimeetri pikkune lõige. Kui aga suurem noormees nägi, et ta oli koolipoisi jope ära lõhkunud, vabandas ta mitu korda ja läks seejärel ära,» vahendas Peitel koolipoisi ütlusi.

Kodus rääkis koolipoiss juhtunust emale ja ka vennale. Viimane kirjutaski oma hinnangutega juhtumist Facebooki, kust info levima hakkas. Peiteli sõnul on juhtunu kohta alustatud väärteomenetlus väheväärtusliku asja kahjustamise osas. «Mingit rünnakut ega ähvardamist ei ole nendest ütlustest välja tulnud,» lausus Peitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles