Maratoniklubi kutsub ühistreeningule vormi teritama

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni rada Paluveski piirkonnas pärast selle talve esimest pressimist. Näha on, et klassikajälje tegemiseks lund veel napib, kuid vabatehnikas on rada vanema suusaga juba sõidetav.
Tartu maratoni rada Paluveski piirkonnas pärast selle talve esimest pressimist. Näha on, et klassikajälje tegemiseks lund veel napib, kuid vabatehnikas on rada vanema suusaga juba sõidetav. Foto: Daniel Toom

Sel pühapäeval, 17. jaanuaril saab alguse 44. Tartu maratoni programm. Suusahuvilised on oodatud Elvasse Tartumaa tervisespordikeskusse tasuta ühistreeningule.

Klubi Tartu Maraton teatel sõidetakse edasi-tagasi 4,5 km pikkusel Tartu maratoni raja lõigul. Lisaks saavad lapsed osaleda maailma lumepäeval ehk FIS World Snow Day sõitudel.

Äsja esimest korda pika maratoniraja läbi sõitnud pearajameister Assar Kütt tõdes, et lund põhivõistluse korraldamiseks veel napib, kuid ühistreeningu pidamiseks on võimalik teha sõidetavaks 4,5 km pikkune lõik Elvast finišipaigast kuni nn vana kohvipunktini. Ehk kõik osalejad saavad sõita kokku 9 km pikkuse edasi-tagasi lõigu.

Soovi korral võib teha ka mitu ringi ja nii oma kilometraaži pühapäeval veelgi pikendada. Kas edasi-tagasi lõik saab sõidetavaks ka klassikalises tehnikas, selgub hiljemalt reedel.

Ühistreening algab pühapäeval kell 11 ja finiš on avatud kuni 14ni. Soovijatele pakutakse finišipaigas sooja teed.

Kell 11.30 algab sealsamas lastele mõeldud ülemaailmne FIS World Snow Day ehk lumepäev, kus lapsed saavad sõita eri pikkusega distantsidel.

Nii ühistreeningul kui ka laste World Snow Dayl osalemiseks on vaja ennast ja/või oma laps enne registreerida. Tasuta registreerimine ühistreeningule on avatud siin ja World Snow Day üritustele siin.

44. Tartu maratoni toimub 21. veebruaril 63 km ja 31 km distantsil. Soodusregistreerimise voor on avatud 31. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles