Tantsuks mängivad muusikaõpilased ja väntoreliansambel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu tantsuklubi toob kolmapäeval kell 20 Tiigi seltsimajas (Tiigi 11) tantsijate ja kuulajate ette Heino Elleri nimelise Tartu muusikakooli pärimusmuusika osakonna õpilased.

Elina Kasesalu (viiul), Karl Kobin (viiul), Kert Krüsban (eesti lõõtspill), Marje Meensalu (viiul), Rauno Koorts (eesti lõõtspill), Regina Mänd (viiul) ja Villem Rent (cajon, tamburiin) esitavad 19. sajandi teise poole ja 20. sajandi alguse külapidude tantsumuusikat nii Eestist kui ka laiast ilmast.

Muusikalise vahepalana kõlab Tartu tantsuklubis esimest korda väntorel. Tartus tegutsevas väntoreliansamblis musitseerivad Ingrid Kalev (väntorel), Tõnu Ilves (cajon, trumm, percussion) ja Triin Sünter (viiul, kitarr). Ansambel on tegutsenud alles neli kuud.

Tartu tantsuklubi järgmisel kahel õhtul tulevad Tiigi seltsimajas lavale torupillid (27. jaanuaril) ja parmupillid (10. veebruaril).

Pilet maksab kaks eurot, tasuta saavad osaleda pillimängijad, lapsed ja rahvarõivastes külastajad. Enda heaolu tagamiseks on otstarbekas kaasa võtta külakosti ühisele teelauale ja mugavad tantsujalatsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles