Kas hommikuks on hanged või veeuputus?

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine Tartu.
Lumine Tartu. Foto: Kristjan Teedema

Kui teisipäeva hommikupoolikul ja lõuna ajal sadas Tartus kerget lörtsi, mis maapinnale jälgi ei jätnud, siis õhtuks sadu tihenes. Lumetuisk jätkus ning inimestel tuli hommikul tublisti lund rookida.


Ristmikel ning kõnniteedel töötasdi sahad, tänavatel sõitsid soolapuisturid. Sellest hoolimata leidub teedel libedust ning lumevaalusid. Ilm jaheneb ning miinuskraadid on muutnud teed libedaks.

Lõuna prefektuuri valvepressiesindaja sõnul juhtus õhtul juba ka liiklusõnnetusi. Enamasti olid need kergemad kokkupõrked ning teelt väljasõidud, kuid Tartu-Räpina maanteel juhtus ka üks inimvigastatuga avarii. Kiirabi toimetas kaks kannatanut haiglasse.

Lõuna-Eesti päästekeskuse teatel murdusid lumekoorma alla jäänud puud teedele ning takistasid mitmel pool liiklust. Puid tuli teedelt eemaldada Tartumaal ja Jõgevamaal.

Ilmateenistus lubab homme päevaks temperatuuri null kraadi ringis. Külmemaks peaks ilm minema alates neljapäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles