Fotod: Supilinna mees tegi konnatiigile mõnusad uisurajad

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisurajad konnatiigil.
Uisurajad konnatiigil. Foto: Sille Annuk

Rõõmustavaid uudiseid kõigile talvemõnude nautijatele: Supilinna konnatiigile on sisse lükatud toredad rajad, mis ootavad kõiki väikeseid ja suuri uisutajaid.

Uisurajad lükkas käsitsi sisse Supilinna elanik Alari Ilves. Ilvese sõnul on tänavune jää erakordselt sobilik uisutajale ehk klaassile ja ilma vähimate konarusteta, mistõttu olnuks lausa patt jätta konnatiigile rajad sisse lükkamata.

65-aastane Ilves on juba lapsepõlvest peale olnud suur uisutaja ning uisuradade sisselükkamises pole tema jaoks midagi uut. Siiski oli ta sunnitud tõdema, et tema vanuses see enam kuigi hõlbus tegevus pole.

«Olen pidanud peale sadanud lund sealt juba neli korda ära lükkama, iga kord kolm tundi korraga,» ütles Alari Ilves. Raja sisseajamine võttis mõistagi veelgi kauem aega, selleks kulus üle viie tunni.

Alari Ilvese sõnul saab konnatiigil uisutada ka õhtul, kuna kõrval asuva spordipargi tuled valgustavad ka jää kenasti ära. «Ümberringi on hundinuiad, härmatis, lumi ... Paremal pool on allee, uisurada läheb sinu ees ja läheb ja läheb ja läheb ... Ja sa sõidad ja naudid seda,» kirjeldas Ilves konnatiigil valitsevat talveidülli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles