Tarbetu kraami äratoojad ootavad väga autokaalusid

Vilja Kohler
, reporter, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu tänaval töötav jäätmejaam on sellest aastast avatud iga päev, kui just ei juhtu olema riigipüha. Lisaks on uudis seegi, et nüüd võetakse ehitusjäätmete hinnaga vastu ka riidejäätmeid ja vana kodutekstiili. Eile paistis ehitusjäätmete konteinerist vaibarull.
Turu tänaval töötav jäätmejaam on sellest aastast avatud iga päev, kui just ei juhtu olema riigipüha. Lisaks on uudis seegi, et nüüd võetakse ehitusjäätmete hinnaga vastu ka riidejäätmeid ja vana kodutekstiili. Eile paistis ehitusjäätmete konteinerist vaibarull. Foto: Kristjan Teedema

Hea uudis on see, et uuest aastast on Tartus peale Jaama tänava jäätmejaama iga päev avatud ka Turu tänaval asuv jäätmejaam. Tartlased on need kohad hästi omaks võtnud, kuid mõned puudused vajavad veel kõrvaldamist.

Kuigi Tartu kahe jäätmejaama lõppenud aasta kõik kogutud saak pole veel kokku rehkendatud, on tulemused suures plaanis selgunud.

Näiteks Jaama tänava jäätmejaama viidi mullu veidi enam kui 372 tonni ehitus- ja lammutusprahti, 233 tonni aia- ja haljastusjäätmeid ning ligi 162 tonni elektroonikaromusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles