Silmakliinik kolib sel nädalal Maarjamõisa haigla uutesse ruumidesse

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarjamõisa haigla uue osa järjekorramasin, mis asub kohe N. Lunini tänavalt majja sisenedes peauste vastas.
Maarjamõisa haigla uue osa järjekorramasin, mis asub kohe N. Lunini tänavalt majja sisenedes peauste vastas. Foto: Kristjan Teedema

Tänasest ehk alates 5. jaanuarist on Tartu ülikooli kliinikumi silmakliiniku ambulatoorsed vastuvõtud avatud L. Puusepa 8 uutes ruumides.

Kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael tuletas meelde, et silmakliiniku patsientidel tuleks sisenemiseks kasutada Maarjamõisa haigla Lunini tänava poolset peasissepääsu. Just sealt on eriti hõlbus suunduda registratuuri ning edasi silmaarsti vastuvõtule – kabinetid asuvad J-korpuse teisel korrusel.

Need patsiendid, kes vajavad silmaarsti erakorralist abi õhtul kell 18-st kuni hommikul kella 8-ni, pääsevad silmakliiniku valvearsti juurde, kui pöörduvad oma murega erakorralise meditsiini osakonda L. Puusepa 8 majas. 

Kristi Tael lisas, et silmakliinik ei ole kolimisnädalale plaanilisi operatsioone kavandanud, need algavad uutes ruumides 11. jaanuaril.

Ka operatsioonile siirduvad patsiendid peaksid siis hoonesse sisenema Maarjamõisa haigla Lunini tänava poole jäävast peasissepääsust, suunduma sealt registratuuri ning siis J-korpuse teisele korrusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles