Kliinikumi peamajas uue aasta algul apteek ei tööta

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikumi peamajas ei hakka ajutiselt uuel aastal apteek tööle.
Tartu Ülikooli Kliinikumi peamajas ei hakka ajutiselt uuel aastal apteek tööle. Foto: Kristjan Teedema

Kohtuvaidluse tõttu ei saa Terve Pere Apteek OÜ alates 1. jaanuarist Puusepa 8 hoones apteegipidamisega alustada, kuigi võitis nende apteegiruumide rendikonkursi.

Kliinikum on aastaid oma hoonetes rentinud ruume jaemüügiapteekidele ning L. Puusepa 8 hoones on sõlmitud tähtajaline üürileping OÜ Uusapteegiga. Kuna nende üürileping on lõppemas, kuulutas kliinikum juba maikuus välja konkursi, et välja selgitada, kes neis ruumides apteegi pidamisega saab tulevikus jätkata.

Konkursile laekus seitse pakkumust ning edukaimaks tunnistati parima pakkumise teinud Terve Pere Apteek OÜ, kellega sõlmiti üürileping järgmiseks 10 aastaks.

Kuni 31. detsembrini apteegiruume rentiv OÜ Uusapteek on aga kohtus vaidlustanud rendikonkursi võitnud Terve Pere Apteek OÜ tegevusloa muutmise. Seetõttu ei saa Terve Pere Apteek OÜ oma tegevust 1. jaanuaril L. Puusepa 8 hoones alustada ning nii ei olegi Maarjamõisa haiglas lähiajal apteeki.

Kliinikumi avalike suhete juht Kristi Tael ütles, et kliinikum palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast ja loodab, et kahe äriühingu vaheline kohtuvaidlus saab peatse lahenduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles