Tartu politseijaoskonna juht kinnitab: kesklinn on turvaline piirkond

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomemäe nõlval peksti surnuks 45-aastane mees.
Toomemäe nõlval peksti surnuks 45-aastane mees. Foto: Margus Ansu

Tartu kesklinna vahetus läheduses, Toomemäe nõlval professorite allee alguses toimus täna varahommikul kaklus kahe seltskonna vahel, mis päädis 45-aastase mehe surmaga. Tartu politseijaoskonna juht Veiko Järva kinnitas, et tegu on erandliku sündmusega ning kesklinn on turvaline paik.

Veiko Järva ütles, et politsei tegeleb aktiivselt mehe surmani viinud asjaolude selgitamisega. Tema kinnitusel on Tartu kesklinn turvaline piirkond, kus avalikus kohas toime pandud rasked vägivallateod on väga erandlikud.

«Enamjaolt on olnud sellistel juhtudel tegu alkoholijoobes üksteisele tuttavate inimeste omavaheliste arveteklaarimistega,» selgitas ta.

Järva lisas, et sel aastal on see Tartus teine tapmise paragrahvi alusel käivitatud kriminaaluurimine. Nimelt avastati juulikuus Tartus Kalda teel korterist torkehaavadega mehe surnukeha. Toona pidas politsei kuriteos kahtlustatavatena kinni 39-aastase naise ja 57-aastase mehe, kes olid alkoholijoobes.

Politsei palub kõigil, kel on infot, mis võiksid antud surmajuhtumi lahendamisel abiks olla, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles