Pildid: Tartumaal hävis tules elumaja

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna päästekeskus teatas, et Tartumaal Kallaste linnas süttis täna õhtul põlema elumaja, inimesed viga ei saanud, kustutustööd käivad.

Kallaste linnas Võidu tänaval põleb elumaja, teatas päästekeskuse pressiesindaja Postimehele. Päästjad said teate kell 17.22 ning selleks ajaks ulatus tuli juba hoone räästast välja.

«Tulekahjust teataja oli selle maja elanik ja koos teise inimesega said nad majast välja, seega inimohvreid ei ole,» ütles päästekeskuse pressiesindaja.

«Maja, mille küljes on ka kõrvalhoone, nagu seal kandis kombes, on aga suures osas tules nõnda kahjustada saanud, et see on muutunud elamiskõlbmatuks,» lisas ta.

Kallaste vabatahtlikud jõudsid kohale juba kümne minutiga ning paeguseks on tule levikule pandud piir. «Ära on hoitud tule levik ühele nelja meetri kaugusel asuvale naabermajale kui ka ühele kuue meetri kaugusel asuvale motellile,» rääkis päästekeskuse pressiesindaja.

«Kustutamine nõuab veel aega, kuna hoone on üsna suur ja tuli on levinud igale poole kontruktsioonide vahele, nii et tuleb teha lammutustöid, et kõik tulekolded kustutada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles