Tartu suusaneiu tõusis Venemaal pjedestaalile

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Holter.
Karoliine Holter. Foto: Eesti Suusaliit

Nädalavahetusel Venemaal Sunny Valley's peetud FIS Russian SS Cup'il saavutas Tartu suusaneiu Karoliine Holter teise koha nii esimesel kui ka teisel etapil.

Suusaliidu teatel konkureeris Holter esimesel etapil 11 ja teisel etapil 10 kaasvõistlejaga. Mõlemal päeval jäi alistamatuks üksnes Lana Prusakova Venemaalt. Esimesel etapil sai Holteri järel kolmanda koha venelanna Anastasia Pashinova. Teisel etapil mahtus Holteri järel pjedestaalile veel Anna-Maria Wocher Saksamaalt.

Võitja Prusakova sai esimesel etapil kirja 68,8 punkti, teisel päeval aga 76,2. Holteri vastavad punktisummad olid 46,6 ja 69,4.

1996. aastal sündinud suusaneiule polnud Venemaa võistlus sugugi esimene selle hooaja mõõduvõtt rahvusvahelise suusaliidu FIS kalendersarja kuuluval üritusel. Novembris osales ta Šveitsis Glacier 3000 võistlustel, kus ta saavutas 9. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles