TÜ/Rock ei suutnud Kuressaares karikat kaitsta

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rock jäi karikafinaalis BC Kalev/Cramole alla.
TÜ/Rock jäi karikafinaalis BC Kalev/Cramole alla. Foto: Tairo Lutter

Tartu Ülikool/Rock pidi Kuressaares toimunud Eesti korvpalli karikavõistluste finaalis tunnistama oma kibeda konkurendi BC Kalev/Cramoga 73:55 paremust.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oldi parem meeksond vaid esimesel veerandil.

«Palju õnne Kalev/Cramole, nad võitsid täna teenitult. Jättes kõrvale esimese veerandaja, siis nad olid meist kogu aeg sammu või kaks ees. Nad tahtsid rohkem, mängisid paremini, meil aga vajusid mingil hetkel pead longu. Aga nüüd hakkab meestel väike jõulupuhkus ja saame oma tegemised üle vaadata ja 6. jaanuaril juba euromängudega jätkata,» sõnas Kullamäe mängujärgselt. 

TÜ/Rocki ridades tabas kolm kaugviset ja viskas kokku 15 punkti Gert Dorbek, lisaks temalt ka kuus lauapalli. Janar Talts oli lähedal kaksikduublile 10 punkti ja kaheksa lauapalliga.

Üleplatsimeheks kerkis aga Kalevi Rain Veideman 26 punktiga. Rolands Freimanis lisas 16 punkti ja üheksa lauapalli. Martin Dorbek viskas 10 punkti, võttis viis lauapalli, andis kuus korvisöötu ja tegi koguni seitse vaheltlõiget. 

TÜ/Rocki meeskond teeb nüüd väikese jõuluvaheaja ning järgmine mäng on juba uuel aastal kui 6. jaanuril võetakse FIBA Europe Cup vahegrupis vastu FoxTown Cantu meeskond Itaaliast. Kohtumine algab TÜ spordihoones kell 19.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles