Elite kliinik kogus annetusi ja viis need laste turvakodusse

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvakodusse viidud kingikast.
Turvakodusse viidud kingikast. Foto: Olivia Tubli

Täna külastasid Elite erakliiniku inimesed Tartu Laste Turvakodu ja viisid sinna annetustena kogutud maiustusi.

Lisaks viis Elite kliinik laste turvakodusse aastase varu hügieenitarbeid. Nüüd on turvakodul võimalik emadele ja lastele anda turvakodust lahkudes šampoone, seepe, hambaharju ja muud tarvlikku ka koju kaasa.

Turvakodu juhataja Piret Värno sõnul on neil puudus maiustustest ja pähklitest ning tõepoolest ka hügieenitarvetest. Ta lisas: «Une-Mati ja päkapikud käivad ju meie lastel samuti külas. Kui lapsed on tublid olnud, siis on tõesti vaja neid premeerida. Kui toimuvad sündmused, siis kulub maiustusi lauale, auhindadeks ja sünnipäevakingitusteks. Hea, kui kommikauss on kapis olemas.»

Elite kliiniku juht dr Andrei Sõritsa ütles, et on samuti väga rõõmus, et nende toetus läks õigesse kohta. «Ma näen, et turvakodu töötajad on suure südamega ning teevad suurepärast tööd,» rääkis ta.

Samuti teeb Elite kliiniku juhile heameelt, et töötajad ja paljud patsiendid lõid ettevõtmises kaasa. Nimelt seisis novembri- ja detsembrikuus Elite fuajees rõõmsavärviline suur kast, kuhu igaühel oli võimalik väike maiustus sisse poetada.

Elite töötajatest külastasid turvakodu veel naistearst Svetlana Räim, arst-administraator Marju Nigu, vanemõde Valentina Katšalova, majandusjuht Oleg Aleksandrov, vanemsekretär Leelo Rahusoo, personalijuht Olivia Tubli, arendusjuht Kristina Sõritsa, vanemabiõde Liia Kikerpill.

Turvakodu töötajate sõnul on neil külaliste üle alati hea meel, kuna siis levib info selle kodu olemasolu ja toe vajaduse kohta hõlpsamini. Iga Elite töötaja sai mälestuseks Turvakodu sümboli, laste meisterdatud keraamilise kilpkonn-magneti.

Turvakodu kodulehel http://turvakodu.ee/index.php?page=toetamine on nimekiri turvakodu soovidest ja vajadustest. Kui keegi soovib, saab ka head teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles